Back

Πρόγραμμα Κατάρτισης Υγιεινής & Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ)

Περιγραφή:

Σεμινάρια Υγιεινής & Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ) – eProgramma

Το eProgramma υλοποιεί εξ αποστάσεως, σε όλη τη χώρα,
προγράμματα εκπαίδευσης Προσωπικού επιχειρήσεων τροφίμων στην
Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων, σύμφωνα με τα οριζόμενα από τον ΕΦΕΤ.

Κάθε επιχείρηση που ασχολείται με τρόφιμα είναι υποχρεωμένη να διαθέτει
εκπαιδευμένο προσωπικό στην Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων.

Νομοθετικό Πλαίσιο

Σύμφωνα με την ισχύουσα Νομοθεσία
(ΥΑ 14708/10-08-2007 – ΦΕΚ 1616/Β/17-08-2007),
οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην
παραγωγή, επεξεργασία, μεταφορά και πώληση τροφίμων έχουν την υποχρέωση
να καταρτίζουν όλο το προσωπικό που έρχεται σε επαφή με τρόφιμα.

Κατά συνέπεια, κάθε άτομο που έρχεται με οποιονδήποτε τρόπο σε επαφή με τρόφιμα
είναι απαραίτητο να εκπαιδευτεί στην Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων.

Παράβολο ΕΦΕΤ

Ο κάθε καταρτιζόμενος υποχρεούται να καταθέσει παράβολο αξίας 30€
προς τον ΕΦΕΤ, το οποίο πρέπει να καταβληθεί πριν την έναρξη του σεμιναρίου.

Διάρκεια Σεμιναρίου

Τα σεμινάρια έχουν διάρκεια 10 ώρες και πραγματοποιούνται σε 2 ημέρες.

Οφέλη Συμμετοχής

  • Εκπαιδευτές εγγεγραμμένοι στο σχετικό μητρώο του ΕΦΕΤ
  • Με την εγγραφή σας λαμβάνετε προσωρινή βεβαίωση 6μηνης διάρκειας
    που σας καλύπτει σε περίπτωση ελέγχου
  • Το σεμινάριο υλοποιείται μόλις συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός συμμετεχόντων
  • Ειδικές τιμές για ομαδικές εγγραφές επιχειρήσεων
  • Πιστοποίηση ΕΦΕΤ μετά την εκπαίδευση

Βασικές Πληροφορίες

  • Κατάσταση: Τακτικές Ενάρξεις
  • Απευθύνεται σε: Εργαζόμενους Ιδιωτικού Τομέα
  • Διάρκεια: 10 Ώρες

Περιεχόμενα

Κατηγορία: